Bağlıca Ortaokulu

Vizyon: Küreselleşen dünyada öğrencilerimizi çağdaş uygarlık düzeyinin üstüne çıkaracak bir eğitim öğretim anlayışıyla örnek lider bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Gelişime açık kadromuz ve sahip olduğumuz donanımla öğrencilerimizi; Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, milli değerlerimizi benimseyen ve koruyan, kendini gerçekleştirebilen, sosyal hayata ve yüksek öğrenime hazır ve çağdaş gençler olarak yetiştirmektir.

Başarılar: "DSİ 10.Bölge Müdürlüğü tarafından Dünya Su Günü Kutlamaları kapsamında düzenlenen ´Su ve Gıda Güvenliği´ konulu yarışmada 7. sınıf öğrencilerimizden Sultan ÖZEL kompozisyon yarışmasında birinci olmuştur. 2012 "8-B sınıfı öğrencilerimizden Ayşe BULUT "Dünya İnsan Hakları Günü" münasebetiyle düzenlenen şiir yarışmasında birinci olmuştur. 2011 "Okulumuz 8/A öğrencilerinden Remziye ÖZEL "Öğretmenime Mektup" adlı kompozisyon yarışmasında 2. olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyoruz. 2011 "10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü" hakkında 6-7-8. sınıflar arasında düzenlenen yarışmada 7-B sınıfından öğrencimiz Sümeyye BULUT şiir dalında Mardin il birincisi oldu. 2010

Saatler: 08.30 - 14.15
Isınma: Kaloriferli (Full-oil)
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://baglicamardin.meb.k12.tr

Adres - Baglica mahallesi artuklu

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - Bağlıca köyü Mardin-Merkeze bağlı olup nüfusu yaklaşık 1500 civarındadır.İçme suyu şebekesi mevcuttur. Sağlık evi vardır. GSM olarak Turkcell hizmet vermektedir.

Adres - Baglica mahallesi artuklu

Ulaşım Ulaşım köyden il merkezine giden köy minibüsleri , okul servisi ve şahsi araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık 35 Km